Tineri prinși drogaţi la volan

tineri drogati la volanÎn cursul zilei de luni, poliţiştii rutieri au depistat trei tineri care erau la volan sub influenţa drogurilor.

Printre cei depistaţi s-a aflat și o tânără de 31 de ani, din Slatina. Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că autoturismul condus de slătineancă a fost oprit de echipajul de poliţie pe strada Vintilă Vodă, din localitate. Tânăra de 31 de ani a fost testată cu analizatorul de droguri Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru substanţa ketamină.

Pe strada Nicolae Bălcescu din Balş, oamenii legii au depistat în trafic un şofer drogat. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din localitate, conducea un autoturism iar în urma testării sale cu analizatorul de droguri Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru trei substanţe, respectiv cocaină, metamfetamină şi ketamină.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Dobrosloveni, a fost prins băut la volan pe strada Vladu Nica, din comuna Osica de Sus. Acesta conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,76 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei situaţii pe numele conducătorilor auto s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...