Doi răniți în urma unui accident la Priseaca

accident priseaca 1Două persoane, soț și soție, au fost rănite grav și au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident produs pe DN 65 – E 574, în afara comunei Priseaca.

accident priseaca 2Autoturismul în care se aflau cei doi a deraprat, a părăsit drumul și a intrat într-un pom.

„Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil alunecos. Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe DN 65 – E 574, în afara localității Priseaca, din direcția Slatina către Pitești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un copac”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul care se afla la volan a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Cei doi soți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

„Șoferul autoturismului, în vârstă de 51 de ani, din Slatina, a rămas încarcerat în urma accidentului, iar pentru extragerea acestuia pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral și multiple plăgi excoriate la nivelul membrelor inferioare și superioare. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta față, de 52 de ani, tot din Slatina, prezenta un traumatism cranio-cerebral, acut deschis și traumatism la umărul drept. Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștiente”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...