Tânăr decedat într-un accident rutier (VIDEO)

acident deveseluUn bărbat în vârstă de 24 de ani a murit joi seara în urma unui accident grav produs pe Drumul Național 54, la ieșire din Deveselu spre Caracal.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un pom de pe marginea drumului, după care s-a rostogolit de câteva ori.

În urma impactului, tânărul a rămas încarcerat, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de echipajele de pompieri.

„La sosirea echipajelor, tânărul de 24 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Jos, a fost găsit încarcerat, politraumatizat în urma accidentului. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, unde a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...