Autoturisme parcate, distruse în urma unui incendiu (VIDEO)

autoturisme distruse in incendiu 1În cursul nopții trecute, două autoturisme parcate pe o stradă din Slatina au fost cuprinse de flăcări.

Cele două autoturisme erau parcate pe strada Libertăţii. Pompierii de la Detaşamentul Slatina au fost solicitaţi să intervină la locul izbucnirii incendiului, aceştia deplasându-se cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al paramedicilor SMURD.

autoturisme distruse in incendiu 2„În momentul sosirii echipajelor, un autoturism ardea în totalitate, iar la cel de-al doilea incendiul se manifesta la materialele combustibile din partea spate – bară, triple, haion”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, însă unul dintre autoturisme a fost distrus în proporție de 90 la sută, iar celălalt în proporție de aproximativ 20 la sută. În urma cercetărilor efectuate, specialiştii ISU au stabilit ca şi cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau cu improvizații.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...