Dosare penale pentru doi șoferi: unul drogat, altul beat

drogat la volanDouă dosare penale au fost întocmite pe numele unor șoferi care au încălcat legislaţia rutieră, unul dintre ei fiind prins drogat la volan, iar celălalt conducea un autoturism într-o stare avansată de ebrietate.

Un slătinean de 23 de ani, aflat la volanul unei mașini, a fost oprit pe Drumul Judeţean 546, la Coteana. S-a constatat că şoferul se afla sub influenţa drogurilor, posibil metamfetamină și extasy. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe

Un alt bărbat, de 38 de ani, din comuna Radomirești, a fost oprit de polițiști pe raza comunei Sprâncenata. În urma controlului s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 1,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice, iar în cauză poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...