Percheziţii la hoţi din locuințe

perchezitii hoti din locuinte slatina draganesti oltÎn dimineața zilei de miercuri au fost executate 15 percheziţii domiciliare în localităţile Drăgăneşti-Olt, Slatina, Găneasa şi Dăneasa, la domiciliile mai multor persoane bănuite de furturi din locuinţe.

În urma descinderilor au fost ridicate televizoare şi alte aparate electrice.

De asemenea, poliţiştii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi, valoarea acestora fiind de aproximativ 100.000 de lei. Bunurile ar fi fost furate din mai multe societăţi comerciale.

„Zece persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Totodată, urmează a fi probată înreaga activitatea infracţională săvârşită de acestea”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii au efectuat descinderile cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, suportul tehnic de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...