Un polițist s-a împușcat în cap

politist impuscat in capAjutorul șefului de post din Corbu s-a împușcat în cap. Polițistul se afla în locuința sa din Caracal.

Un polițist, în vârstă de 31 de ani, s-a împușcat, duminică după-amiază, în apartamentul său din municipiul Caracal.

Ion Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Se pare că și-a tras un glonț în cap, după ce ar fi avut un conflict cu soția sa, cu care era căsătorit de puțin timp.

„În această după-amiază (duminică n.r.), lPJ Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, ajutor șef de post la Postul de Poliție Corbu s-a împușcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Acestuia i s-au acordat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital. Precizăm că polițistul era angajat al IPJ Olt de o lună. Cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt

Asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD, apoi fiind predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.

A ajuns la Spitalul Caracal în stare de inconștiență. Medicii caracaleni au luat decizia să îl transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...