A murit în incendiu

batrana moarta in incendiu de vegetatie bobicestiO femeie în vârstă de 81 de ani și-a pierdut viața, joi după-amiaza, în urma unui incendiu izbucnit pe un teren viran.

Bătrâna a fost găsită cu arsuri pe tot corpul de pompierii Gărzii Balș, care au intervenit pentru a stinge focul cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Proprietara uneia din gospodăriile din zona în care se manifesta incendiul, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În urma incendiului au ars mărăciniș și vegetație uscată pe aproximativ un hectar”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„Reamintim cetăţenilor că arderea vegetației uscate este interzisă, singura excepție fiind situația în care dețin un document din care să rezulte faptul că terenul este infestat cu dăunători. În această situație este obligatorie obținerea permisului de lucrul cu focul și asigurarea măsurilor pentru prevenirea propagării focului la culturi agricole, locuințe, căi de comunicații, instalații sau fond forestier”, a mai spus Băsăşteanu.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...