Lovită de un autoturism pe trecere de pietoni

lovita pe trecere de pietoniO slătineancă, în vârstă de 57 de ani, a ajuns la spital în dimineața zilei de joi după ce a fost lovită de o mașină condusă tot de o femeie.

Victima se afla pe o trecere de pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu în momentul în care a fost lovită de o maşină la volanul căreia era o femeie de 50 de ani, originară din Canada.

„Din primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că o femeie de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, nu a acordat prioritate unei femei de 57 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecere de pietoni marcată corespunzător. În urma evenimentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Atât femeia de la volanul maşinii, cât şi pietonul, au fost testate de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...