Accident produs de un minor fără permis

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident minor fara permis 1Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti a acroşat un autoturism la volanul căruia se afla un adolescent de 16 ani, din Bobiceşti.

Minorul, în stare de ebrietate, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia urmărindu-i vehiculul încă din comuna Oboga. Minorul nu avea permis, maşina fiindu-i încredinţată de un amic de-al său, în vârstă de 18 ani.

accident minor fara permisMaşina, în care se aflau trei bărbați, se deplasa din direcţia Oboga spre Iancu Jianu, iar la ieșirea din comuna Iancu Jianu, la efectuarea bruscă a unui viraj la stânga, a fost acroșat de autospeciala poliției. În urma impactului, autoturismul acroşat de autospecială s-a oprit într-un şanţ de la marginea drumului, poliţiştii stabilind că la volan era un tânăr băut şi fără permis.

„În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale. Polițiștii au identificat cele trei persoane, autoturismul fiind condus de un minor de 16 ani, din comuna Bobicești. Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,66 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia. Din cercetări a reieșit faptul că minorului i-a fost încredințat autoturismul de către unul dintre pasageri, un tânăr de 18 ani, tot din Bobiceşti”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt de al IPJ Olt.

 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...