Incendiu la o locuinţă din Piatra-Olt VIDEO

Incendiu locuinta piatra oltUn incendiu a izbucnit, marţi seara, la o locuinţă din Piatra-Olt, în apropierea unui depozit de materiale de construcţii.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au reuşit să localizeze focul înainte să fie afectat şi depozitul de materiale de construcţii.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mai de fum la acoperișul casei și la materialele de construcții depozitate în interior. 
Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului și protejarea proprietăților aflate în apropiere.
Incendiul a fost lichidat. Au ars acoperișul clădirii pe aproximativ 80 de metri pătrați și materialele de construcții depozitate în interiorul acesteia. Casa avea structura parter și mansardă, iar în aceasta erau depozitate materiale de construcții. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite și au fost salvate locuința aflată în imediata apropiere și un depozit de materiale de construcții și material lemnos. Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...