Fiul fostului procuror Noajă, implicat într-un nou accident

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

suspect trafic de droguriIoan Bogdan Noajă, fiul fostului procuror Ștefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, a fost implicat în weekend într-un nou eveniment rutier.

Vineri noaptea, Noajă Junior a lovit o mașină parcată pe o stradă din orașul Potcoava, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. Mașina sa a fost serios avariată însă bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a reușit să iasă singur din vehicul și a fugit de la locul accidentului.

Proprietarul autoturismului lovit de Noajă, un tânăr de 19 ani, din Potcoava, a sesizat evenimentul la Poliție. „În data de 13 septembrie 2019, ora 23:50, lucrătorii Poliției orașului Potcoava au fost sesizați telefonic de către un tânăr de 19 ani, din Potcoava, despre faptul că în timp ce avea autoturismul staționat regulamentar pe strada Principală din satul Valea Merilor, la un moment dat, a fost acroșat pe partea laterală stângă de un alt autoturism care și-a continuat drumul. La o distanță de aproximativ 400 de metri acesta a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat. Din mașină a ieșit o persoana care a părăsit locul faptei”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bogdan Noajă, fiul lui Ștefan Noajă, fost procuror al Parchetului Olt a fost „certat“ cu legea de mai multe ori. Atât în 2017, cât și în 2018, acesta a fost prins de mai multe ori drogat la volan în Slatina, Potcoava și a provocat două evenimente rutiere în Scornicești și Slatina.

De asemenea, fiul fostului procuror Noajă a fost anchetat, alături de un alt tânăr, într-un dosar penal pentru trafic de droguri. La sfârșitul lunii noiembrie 2016 a fost condamnat de magistrații Tribunalului Olt la 3 ani de închisoare cu executare pentru această infracțiune. Sentința dată de prima instanță nu a fost definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel Craiova, instanță care la finele lunii iunie 2017 l-a achitat pentru una din infracțiuni, respectiv cea privind drogurile de risc. Magistrații craioveni l-au condamnat definitiv pe Ioan Bogdan Noajă la 1 an și 8 luni închisoare în regim de detenție, dar grație arestului la domiciliu pedeapsa a fost considerată executată în întregime.

Bogdan Noajă are permisul de conducere suspendat.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...