Delapidare de 130.000 de lei la TDG Distribuţie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

delapidare tdg slatinaPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice certecează trei bărbați bănuiți de săvârşirea infracţiunii de delapidare și complicitate la delapidare.

„În fapt, un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de gestionar al unei societăți comerciale, din municipiul Slatina, județul Olt, și-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp. Acesta ar fi acționat în complicitate cu un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, care în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
La data de 10 septembrie, în urma probatoriului administrat de către polițiștii de investigare a criminalității economice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...