Cosmetice contrafăcute la Caracal

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

cosmetice confiscatePeste 15.500 de produse cosmetice şi sume importante de bani au fost confiscate de oamenii legii în urma unor descinderi la Caracal.

Şase percheziţii domiciliare au fost efectuate joi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, în Craiova şi Caracal, la locuinţele mai multor persoane bănuite de infracţiuni din domeniul drepturilor de proprietate industrială. Doar una dintre descinderi a fost la locuinţa unei persoane din Caracal, respectiv un bărbat de 35 de ani.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit 15.566 de produse cosmetice purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, valoarea acestora fiind de aproximativ 390.000 de lei, precum şi 16 litri de băuturi alcoolice, fără timbru de marcaj fiscal, în valoare de 3.500 de lei”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bunurile, care ar fi urmat să fie comercializate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au confiscat şi 37.950 de lei și 5.550 de euro. Oamenii legii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...