Copaci și stâlpi electrici căzuți la Corabia VIDEO

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

grindina corabiaLa Corabia, miercuri noaptea, mai mulți copaci și stâlpi au fost doborâţi din cauza ploii cu grindină.

De asemenea, câteva mașini, un panou publicitar și un acoperiș au fost avariate.

Pagube mari au fost înregistrate miercuri noaptea în orașul Corabia în urma unei pli cu grindină. La faţa locului au intervenit zeci de pompieri, sprijiniți de salvatori voluntari și cadre ale altor structuri ale MAI din teritoriu. Mai multe mașini parcate, dar și un panou publicitar și un acoperiș au fost, de asemenea, avariate.

„Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate ușor. Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI (Poliție, Jandarmerie, Poliție de Frontieră), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Din datele transmise de operatorul de energie electrică către inspectorat, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu erau alimentați cu energie electrică joi dimineață, echipele fiind încă în teren pentru remedierea situației.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...