A intrat cu motocicleta în stâlp (VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

accident motocicleta ganeasa1În după-amiaza zilei de duminică, pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, un  tânăr, de 25 de ani, din  Craiova, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DN 65/E 574, din direcția Slatina către Craiova, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu postamentul din beton al indicatorului care semnalizează intrarea în  Găneasa.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, duminică, în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Dan Nedeloiu.

La sosirea echipajului de la Ambulanță, victima se afla in afara carosabilulu, in satare de comă, cu mai multe traumatisme la cap și coloană.  În drum spre spitalul dun Slatina, motociclistul a intrat in stop cardio-respirator. Medicii de la UPU Slatina au încercat să-l salveze.

În curtea spitalului  au venit și amicii victimei, toți motocicliști.

Ulterior, tânărul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Craiova.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...