Autocisternă răsturnată la Pădurea Saru (VIDEO)

accident saru2O autocisternă s-a răsturnat, vineri, la Pădurea Saru. În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, circulația fiind dirijată pe ruta ocolitoare Găneasa – Piatra Olt – Osica de Sus – Șopârlița – Pârșcoveni – Balș și retur.

Se pare că șoferul autocisternei, în timp ce se deplasa pe DN 65, din direcția Slatina către Craiova, nu a adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se. Autocisterna era încărcată cu o substanță organică corosivă.

„La fața locului au acționat echipaje din cadrul Detașamentului Slatina și Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru protecție chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN), sub coordonarea prim adjunctului inspectorului șef al ISU Olt. Autocisterna era încărcată cu o substanță organică corosivă, au Nu există victime, șoferul grec, în vârstă de 64 ani, fiind găsit fără urme de traumă și a refuzat transportul la spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 În această dimineață, în jurul orei 9.30, a fost reluată circulația pe DN 65. Asta după ce intreaga noapte, cei prezenți la fața locului au lucrat pentru ridicarea autocisternei de pe carosabil. Acesta a fost tractată în parcarea Complexului Saru. La fața locului s-au deplasat și echipe ale SDN Slatina care au lucrat la repoziționarea parapeților dislocați și îndepărtarea efectelor accidentului.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...