Zeci de tone de furaje făcute scrum în urma unui incendiu provocat (VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

incendiu provocat la izvoareleUn incendiu de proporţii a avut loc duminică noaptea lângă o gospodărie din satul Alimăneşti, comuna Izvoarele. În urma incendiului zeci de tone de furaje şi floarea soarelui s-au făcut scrum.

Pompierii de la Detașamentul Slatina și Garda Stoenești au acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la mai multe căpițe de furaje. Pentru lichidarea incendiului și eliminarea posibilității de propagare la o anexă în care erau depozitate aproximativ 25 tone de cereale, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate”, a declarat reprezentantul ISU.

Fiica proprietarului, în vârstă de 18 ani, a suferit un atac de panica si a fost asistata medical de paramedicii SMURD însă a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars aproape 25 de tone furaje și trei tone de floarea soarelui. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenționată pentru a genera incendiul, spun pompierii. Poliţiştii au preluat cazul în vederea stabilirii împrejurărilor în care focul a fost pus şi cine se face vinovat de acest lucru.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...