A vrut să-i taie gâtul cu un cuţit

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

parchetul de pe langa judecatoria slatinaTentativă de omor calificat la un bar din Drăgăneşti Olt. Un tânăr a vrut să-i taie gâtul unui bărbat cu un cuţit şi a înjunghiat un altul.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, în barul „Pişta” din satul Comani - Drăgăneşti-Olt. Un conflic a izbucnit între Constantin Cosmin Enache (în vârstă de 35 de ani), pe de o parte, şi Floricel Ţăndărică, în vârstă de 51 de ani, şi Iulian Săvulescu, în vârstă de 60 de ani.

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 15 aprilie, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu persoanele vătămate, în barul cunoscut sub denumirea «Pişta» din sat Comani, oraş Drăgăneşti Olt, inculpatul Enache Constantin Cosmin, a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian de 60 de ani, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel de 51 de ani în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Viaţa bărbatului de 51 de ani a fost pusă în pericol, potrivit medicilor legişti acesta necesitând pentru vinecare mai bine de o lună. „Din cuprinsul constatărilor preliminare emise de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt, persoana vătămată Ţăndărică Floricel prezintă în regiunea paraombicală dreapta, o plagă oblică descendentă, dinspre lateral spre medial, de 8 centimetri, suturată, cu marginile netede, iar în regiunea xifo suprapubian, o plagă postoperatorie de aproximativ 20 centimetri, suturată. În flancul drept, s-a montat un tub de dren, pe care se exteriorizează sânge (în punga colectoare, aproximativ 100 mililitri). S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15 aprilie, prin lovire cu corp tăietor-înţepător, care i-a pus în primejdie viaţa şi care necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale”, mai spun anchetatorii.

Enache a fost reţinut de procurori şi miercuri urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului, cu propunerea de arestare preventivă pentru o durată de 30 zile.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...