Omul de afaceri Mârjacu s-a sinucis

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Omul de afaceri Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Mârjacu, şi-a pus capăt zilelor miercuri după-amiază.gasit spanzurat

Bărbatul a fost găsit spânzurat la locuinţa sa din comuna Nicolae Titulescu. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a confirmat că bărbatul a fost găsit cu ştreangul de gât, moartea survenind cu aproximativ două ore înainte de sosirea echipajelor de prim ajutor.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi avut, în ultima perioadă, probleme financiare, după mai multe împrumuturi de la persoane diverse. Familia sa are afaceri în domeniul alimentaţiei publice - magazine, restaurante, în domeniul comerţului - magazin de comercializare a detergenţilor şi a produselor cosmetice, dar şi o pensiune în staţiunea Rânca.

Conform unor membri ai familiei, bărbatul ar mai fi avut în antecedente patru tentative de suicid. Acesta a reușit miercuri să își ducă la final planul. A fost găsit spânzurat cu o funie de rafie într-o magazie, atârnând de o grindă.

Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care explică de ce a recurs la gestul necugetat, că nu mai are datorii, dar şi că îşi doreşte ca familia să ducă mai departe afacerea sa.

Poliţiştii s-au deplasat şi ei la faţa locului pentru a face cercetări şi a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...