Bătut cu bestialitate de 14 bărbați

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

batut cu bestialitateUn tânăr din Tia Mare a fost bătut cu bestialitate de 14 bărbaţi din Corabia.

Cinci corăbieni au fost arestaţi miercuri după ce, la sfârşitul lunii trecute, l-au bătut pe un bărbat din Tia Mare cu bâte, pumni, picioare şi boxuri metalice. Ceilalţi nouă bărbaţi se află sub control judiciar pentru 60 de zile, iar un alt bărbat încă se sustrage urmăririi penale şi urmează a fi identificat şi tras la răspundere pentru faptele sale.

Cei cinci au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce l-au bătut cu sălbăticie pe bărbatul de 32 de ani.

Bărbatul agresat, mecanic la un service auto din localitate, a avut pentru prima dată un conflict cu unul dintre corăbienii arestaţi pe 23 februarie, transmit anchetatorii.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, totul a pornit de la un conflict pe care bărbatul agresat l-a avut cu unul dintre cei arestaţi, un tânăr în vârstă de 35 de ani, la finalul lunii februarie.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unei discoteci din Vişina. Camerele de supraveghere ale terasei magazinului unde victima a fost agresată au surprins totul.

După trei zile, bărbatul în vârstă de 35 de ani, însoțit de 13 bărbați, a mers la Tia Mare unde au găsit victima pe terasa unui bar.

„La data de 23 februarie persoana vătămată M.D. de 32 de ani, din comuna Tia Mare, a avut un conflict cu inculpatul Z.M., din orașul Corabia. În ziua de 26 februarie, în jurul orei 13:00, în scop de răzbunare, inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M.B.F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.F. şi P.S. s-au deplasat pe raza comunei Tia Mare, au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului SC A.D.G. SRL şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populației atât pe raza comunei Tia Mare”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Corabia.

Victima are leziuni a căror vindecare necesită 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...