Și-a ucis concubina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

si a ucis concubinaUn bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Coteana, și-a ucis concubine cu mai multe lovituri de ciomag în cap.

Crima s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victim i-a adus injurii. Bărbatul i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.I., în noaptea de 3 spre 4 martie, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul de Medicină Legală Olt la data de 4 martie rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 3 martie şi a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Loviturile au cauzat mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.

„Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene. S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces”, se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost reținut iar în cursul zilei de marţi, procurorii Parchetului Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a bărbatului de 36 de ani, din Coteana, pentru o perioadă de 30 de zile.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...