Cultură de cannabis la Caracal

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În urma unei percheziţii desfăşurată miercuri de poliţişti de la Crimă Organizată a fost descoperită o cultură indoor de cannabis.cultura cannabis caracal

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Olt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, au efectuat percheziția la locuința unui bărbat bănuit de trafic și consum de droguri din Caracal.

A fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor. Au mai fost confiscate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, trei grindere, două cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și două telefoane mobile.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, caracaleanul în perioada 2018 – până în prezent ar fi comercializat aproape două kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiu. „Nouă persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale”, se mai arată în comunicat.

Doi barbați au fost reţinuți pentru 24 de ore iar în cursul zilei de joi urmează a fi prezentate Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...