Un nou suspect în cazul tinerei împușcată în braț

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

impuscata la vanatoareInițial s-a crezut că tânăra din Poboru a fost împușcată din greșeală de soțul său.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia a fost împușcată de un prieten al soțului său, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din orașul Scornicești. La partida ilegală de vânătoare pe care urmau să o organizeze la Poboru a participat și soția bărbatului care a împușcat-o pe femeie.

Se pare că toți patru erau într-o o mașină în momentul în care tânăra, aflată pe bancheta din spate, a fost împușcată cu o armă de vânătoare, cu alice, în brațul drept.

„În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbați, de 39 și 30 de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul de 39 de ani, din orașul Scornicești”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia este internată, în stare gravă, la o unitate medicală din Capitală. Transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, aceasta a fost dusă imediat în Blocul Operator și a fost supusă unei intervenții chirurgicale și stabilizată. Ulterior, medicii slătineni au luat apoi decizia de a o transfera cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Floreasca” din București. Tînăra riscă să-și piardă brațul drept, având în vedere că în momentul în care a ajuns la spital prezenta sângerare masivă și alicele i-au afectat artera brahială.

Polițiștii continuă cercetările, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates