Un nou suspect în cazul tinerei împușcată în braț

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

impuscata la vanatoareInițial s-a crezut că tânăra din Poboru a fost împușcată din greșeală de soțul său.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia a fost împușcată de un prieten al soțului său, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din orașul Scornicești. La partida ilegală de vânătoare pe care urmau să o organizeze la Poboru a participat și soția bărbatului care a împușcat-o pe femeie.

Se pare că toți patru erau într-o o mașină în momentul în care tânăra, aflată pe bancheta din spate, a fost împușcată cu o armă de vânătoare, cu alice, în brațul drept.

„În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbați, de 39 și 30 de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul de 39 de ani, din orașul Scornicești”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia este internată, în stare gravă, la o unitate medicală din Capitală. Transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, aceasta a fost dusă imediat în Blocul Operator și a fost supusă unei intervenții chirurgicale și stabilizată. Ulterior, medicii slătineni au luat apoi decizia de a o transfera cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Floreasca” din București. Tînăra riscă să-și piardă brațul drept, având în vedere că în momentul în care a ajuns la spital prezenta sângerare masivă și alicele i-au afectat artera brahială.

Polițiștii continuă cercetările, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...