Angajata unei primării, împuşcată accidental de soţ

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

arma vanatoareContabila Primăriei Poboru a fost împuşcată în braț, vineri seara, de soţul său, cu o armă de vânătoare. Primarul din localitate a declarat că totul s-a întâmplat accidental, în timp ce bărbatul de 30 de ani curăţa arma.

Potrivit primarului comunei Poboru, Iulian Bărăscu, incidentul a avut loc vineri seara, în casa celor doi tineri. Bărbatul de 30 de ani ar fi declarat polițiștilor că și-a rănit soția din greşeală, împușcând-o în umăr, când curăţa arma de vânătoare.

Femeia de 29 de ani a fost transportată de urgență la spitalul din Slatina.

„Tânăra lucrează la primărie, contabilă și este angajată de anul trecut. Soțul are și el aproximativ 30 de ani și el, se ocupă de ferma pe care o are, muncește pământul, are animale, este fermier. Familia este una model, vrednică, sunt cuminți amândoi, oameni serioși. Nu știu cum a fost exact, dar sigur a fost accidental, îmi pare rău”, a declarat primarul localității Poboru“, a declarant Iulian Bărăscu, primarul comunei Poboru.

Femeia a fost dusă la spital, unde medicii au dus-o direct în sala de operație. Femeia este rănită în porțiunea dintre cot și umăr, iar chirurgii încearcă să îi salveze femeii mâna.

"Am fost sesizați prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuință, ar fi fost împușcată accidental de către soțul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare. Femeia a fost transportata la o unitate spitalicească in vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...