Prinși în timp ce ridicau un colet cu cocaină

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

trafic de droguriDoi bărbați au fost prinși în județul Olt în timp ce ridicau un colet cu 1,5 kilograme de cocaină, drogurile fiind ascunse într-o imprimantă. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore și este prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii din Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, joi, o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat două persoane, de 17 și 42 de ani, în timp ce ridicau, în Slatina, un colet care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.

În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 grame. Pachetele conțineau cocaină.

Cele două persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 42 de ani. Vineri, acesta va fi prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic și consum de droguri de mare risc.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...