Condamnat la patru ani şi două luni de închisoare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident slatioara 2018Inconștiența și alcoolul l-au băgat în închisoare.

Bărbatul care a făcut accident cu mașina în comuna Slătioara în timp ce pasagerul de lângă el făcea un live pe Faceebok a primit în acest caz sentința magistraților care l-au judecat.Potrivit acestora bărbatul a fost condamnat la patru ani şi două luni de închisoare, însă decizia nu este una finală, ea putând fi atacată în instanță.

După ce și-a luat prietenii la o plimbare, pe bărbatul care a filmat cu telefonul și concubina acestuia, la un moment dat, într-o curbă, șoferul BMW-ului a pierdut direcția și a intrat frontal într-un autoturism marca Dacia Logan, condus de un bărbat de 48 de ani.

Poliţiştii au stabilit atunci că şoferul vinovat era băut. „Şoferul unui autoturism, aflat sub influenţa alcoolului, 0,58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe DJ 677 in comuna Slătioara, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism. Şoferul din cel de-al doilea autoturism şi o pasagera din primul au decedat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Cristian Grigorescu. O femeie în vârstă de 34 de ani, pasager în maşina şoferului băut, a murit, precum şi un bărbat, 48 de ani, şoferul al celuilalt autoturism.

Bărbatul vinovat de accident este din comuna Găneasa și are acasă două fetițe mici aflate acum în grija bunicilor paterni.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...