Percheziții în 17 localități din județ

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

contrabanda tigariPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat în dimineața zilei de vineri percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma celor 30 de percheziții efectuate în 17 localități din județ, au fost ridicate 38.000 de țigarete de contrabandă, 100 de kilograme de tutun mărunțit și instalații artizanale pentru mărunțit tutunul, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Descinnderile au avut loc în Slatina, Drăgănești Olt, Balș, Curtișoara, Pleșoiu, Verguleasa, Dobroteasa, Priseaca, Corbu, Optași Măgura, Sârbii Măgura, Izvoarele, Gostavățu, Gârcov, Dăneasa, Morunglav și Băbiciu.

La acțiune au participat polițiști de investigare a criminalității economice Olt, de investigații criminale, de ordine publică, precum și polițiștii din municipiile Slatina, Caracal, orașele Scornicești, Balș și Drăgănești Olt, și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. au efectuat 30 de percheziții pe raza județului Olt.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă cu țigări, polițiștii au ridicat 38.000 de țigarete de contrabandă, 100 de kilograme de tutun mărunțit, două instalații artizanale pentru mărunțit tutunul și două baterii de artificii a câte 49 de focuri”, a declarat Alexandra Dicu, pură [tor de cuvânt IPJ Olt.

Cinci bărbați, din Sârbii Măgura Curtișoara și Băbiciu, fost conduși la sediul Poliției Olt, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii conntinuă cercetările în cauză.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...