Începe „Oltenii & restu’ lumii”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

zdob zdubMai este o săptămână până la ediţia din 2018 a Festivalulului „Oltenii & restu’ lumii”.

Vama oltenească va fi instaurată la Podul Olt şi nu va putea fi trecută decât cu pașaport și praz verde. Personalitatea festivalului din acest an este Oana Sârbu iar invitați speciali sunt Andrei Duban și actorii George Constantinescu și Paula Chirilă

În dimineaţa zilei de vineri, 14 septembrie, va începe a XXIV-a ediţia Festivalului de umor „Oltenii & restu’ lumii” iar la Vama oltenească se va juca sceneta „Cu oltenii în festival”, în interpretarea lui George Constantinescu și a Paulei Chirilă.

La prânz, pe esplanadă, se va deschide târgul meșterilor populari şi, bineînţeles, se va da cep la butoiul cu vin și glume de la Mustăria „Căţaua leşinată“. Actori pe papainoage, fachiri, statui vivante și un flașnetar vor crea o ambianţă de spectacol şi voie bună.

Seara de vineri se va încheia cu un spectacol al Oanei Sârbu, de la ora 19:00, urmat de un concert al Trupei Alutus și, de la 21:30, un concert al trupei Provincialii.

Festivalul va continua pe esplanada slătineană şi sâmbătă și duminică, unde buna dispoziție va fi asigurată de muzică oltenească de calitate. Sâmbătă seara vor urca pe scenă invitați speciali: Mariachi Los Platanos, Ruby, iar de la 21:05 trupa Zdob și Zdub.

Festivalul se va încheia duminică searacu concertele Oanei Radu, Pepe şi trupei Mariachi Los Platanos.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...