Zeci de lifturi din Slatina vor fi schimbate de Primărie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

ascensoare schimbate slatinaDin cele 60 de ascensoare pentru care au fost solicitate modernizări de către asociațiile de proprietari, au fost expertizate 58 de ascensoare.

Primăria derulează un proiect de înlocuire sau reparare a ascensoarelor din blocurile cu peste șase etaje. În acest sens, autoritățile au demarat evaluarea tuturor lifturilor din cadrul blocurilor de locuit reabilitate termic din municipiu.
Societatea evaluatoare a analizat 58 de lifturi pentru stabilirea lucrărilor privind repararea/înlocuirea mecanismelor de acţionare electrică, repararea/înlocuirea componentelor mecanice, a cabinei/uşilor de acces, a sistemului de tracţiune, cutiilor de comandă, troliilor, după caz, pentru asigurarea condițiilor de functionare în siguranță a ascensoarelor. În prima etapă vor fi înlocuite lifturile din blocurile care sunt deja reabilitate termic. Restul de 41 de lifturi vor fi schimbate și ele.

Primăria va acoperi în integralitate aceste cheltuieli cu fonduri de la bugetul local, adică o valoarea totală de 10 milioane de lei, pentru toate cele 90 de lifturi.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...