Cel mai mare târg regional al bunurilor de consum şi serviciilor

Targul de comert al OltenieiCel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la prima editie, Targul de Comert al Olteniei, se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 21-23 octombrie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, ora 10:00 in atriumul Centrului Multifunctional.

Programul de vizitare a targului va fi vineri si sambata intre orele 10.00- 19.00 iar duminica in intervalul 10.00-16.00.

Vor fi prezenti expozanti ce activeaza in domeniile: industie, agricultura, alimentatie (crame, produse bio si produse traditionale), nutritie animala, constructii si amenajari, imobiliare, gradinarit dealeri auto, comert cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii, producatori de obiecte traditionale, servicii de traduceri, turism, asigurari, servicii de grafica si publicitate, servicii de implementare a tehnologiei 3D, Web Design, etc.

Aceasta paleta larga de domenii vor fi reprezentate de companii preponderent din regiunea Olteniei si vor aduce un numar mare de vizitatori pe perioada celor 3 zile de desfasurare a acestui eveniment.

Astfel, expozantii isi vor prezenta proiectele de dezvoltare si produsele si vor avea oferte speciale de vanzare valabile pe perioada targului . Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Unul dintre cei mai importanti dealeri auto din regiune va lansa, in prima zi de targ, un nou model de SUV.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

Astfel, in data de 21 octombrie 2016, incepand cu ora 12.00, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, co-organizator al Targului De Comert Al Olteniei, va organiza in calitate de partener Enterprise Europe Network , Conferinta anuala Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs, la Centrul Multifunctional Craiova, in cadrul Targului de Comert al Olteniei. Evenimentul va avea caracter international, beneficiind de participare din partea Ungariei si Serbiei.

Conferinta va fi urmata de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate sa isi extinda afacerea catre alta tara Digital BusinessMatch 2016 ” este un eveniment multi-sectorial, are caracter international si va functiona pe baza de intalniri bilaterale, ce vor avea loc intr-o zona special amenajata. Astfel, companiile regionale vor avea posibilitatea sa interactioneze cu firme straine mobilizate de parteneri Enterprise Europe Network din Europa, in scopul de a stabili parteneriate de afaceri transnationale.

Domeniile vizate in cadrul sesiunii de brokeraj sunt: agricultura, alimentatie (alimente si bauturi), amenajari (amenajari interioare, curte si gradina, dotari HoReCa, electrocasnice, mobila), constructii (arhitectura, constructii), industrie (ambalaje, automatizari, auto, moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte, industriale, metalurgie si sudura, produse din cauciuc, protectia muncii, reciclare, transmisii si actionari, unelte si scule, utilaje), stil de viata (artizanat, antichitati si decoratiuni, cosmetice, detergenti, jocuri si jucarii, sport si agrement, turism), medicina (dotari stomatologie, echipamente medicale, parafarmaceutice), birou (birotica si papetarie, IT si software, comunicatii), servicii (consultanta afaceri, imobiliare, publicitate, transport si depozitare).

Organizatorii s-au gandit si la tinerii studenti care isi doresc o viitoare cariera in domeniu comertului si se va acorda o bursa pentru cel mai merituos student al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova. Acesta a fots deja ales de catre cadrele didactice de la facultatii. si va fi premiat in cadrul targului.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avaea loc vineri, incepand cu ora 10:00 in atriumul Centrului Multifunctional Craiova.

Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-ul dedicat targului: www.targdecomertoltenia.ro si pagina de facebook: Targul de Comert al Olteniei, sau vor putea cere informatii la adresa: Craiova, Calea Unirii nr. 30, telefonic la: 0722.331.115, sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...