CEZ Vânzare prelungeşte până la 30 iunie termenul până la care clienţii pot studia oferta sa la energie

cezCEZ Vânzare anunţă prelungirea până la data de 30 iunie 2021 a termenului până la care clienţii pot studia ofertele sale concurenţiale, potrivit unui comunicat al companiei.

"Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi casnici în regim serviciu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piaţa concurenţială până la data de 30.06.2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica preţul nou de serviciu universal rămâne valabil. Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale continuă campania de informare a clienţilor săi, în contextul liberalizării pieţei de energie electrică, dar şi seria de beneficii oferite, prelungind perioada până la care aceştia pot studia ofertele CEZ Vânzare, pentru a face o alegere informată, în funcţie de nevoile fiecăruia.

CEZ Vânzare va continua informarea clienţilor săi, atât pe canalele online, cât şi prin corespondenţa scrisă.

Le recomandăm clienţilor care doresc încheierea contractelor în centrele de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare să-şi programeze vizita, accesând https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/, pentru a evita timpul de aşteptare. În plus, le recomandăm printarea, completarea şi prezentarea ofertei specialistului CEZ Vânzare, pentru ca procesul de înregistrare să se facă simplu şi rapid", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, portofoliul de produse de energie electrică al companiei include produse cu sau fără abonament lunar, cu servicii de asistenţă de urgenţă pentru casă sau cu termostat inteligent inclus, cu ajutorul căruia consumatorii pot controla de oriunde temperatura casei, dar şi costurile cu energia electrică.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Economie

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței în format online de vineri ordonanța de urgență privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19, fiind stabilite tarife între 25 și 100 de lei pe oră pentru registratori, asistenți și medici.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.