3700 de slătineni vor beneficia de tichete sociale de sărbători

tichete socialeEste al șaptelea an în care Primăria Slatina va acorda tichete sociale de sărbători. De Crăciun, de aceste tichete vor beneficia peste 3.700 de slătineni.

Începând cu aceste sărbători de iarnă autoritățile locale au crescut valoarea tichetelor sociale de la 100 de lei la 150 de lei.

„Modificările recente, de Crăciun 2023, sunt: valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană/sărbătoare și noi categorii sociale adăugate – persoane cu handicap mediu. Beneficiari de indemnizații conform legilor speciale, cu venituri nete cumulate de cel mult 1.200 de lei pe lună”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Pentru tichetele sociale date în decembrie, de Crăciun, s-au depus 3.784 de cereri, din care s-au aprobat 3.736. Majoritatea procedurilor s-au finalizat și doar fabrica de timbre ar mai trebui să trimită plicurile cu tichetele sociale la Poșta Română, în vederea distribuirii acestora până de Sfânta a Sărbătorii Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos.

Tichetele sociale pot fi folosite pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Pin It