CJ Olt achiziționează 20 de microbuze electrice pentru elevi

microbuze electriceConsiliul Județean Olt va achiziționa, printr-un proiect finanţat cu PNRR, 20 de microbuze electrice pentru elevi.

Consiliul Județean Olt a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt” , potrivit unui comunicat remis de forul judeţean.

Investiția, în valoare de peste 35 de milioane lei, este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație.

Proiectul prevede achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii localităților Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu, Izvoarele.

Beneficiarii finali ai proiectului vor asigura mentenanța și vor amplasa o stație de încărcare.

„La finalizarea perioadei de implementare a proiectului, dreptul de proprietate asupra bunurilor achiziționate va fi transferat, cu titlu gratuit, fiecărei Primării. Împreună, ne concentrăm eforturile spre un mediu mai curat și un viitor mai bun pentru tinerii noștri”, transmite CJ Olt, printr-un comunicat.

 

Pin It