Centru logistic cu 120 de noi locuri de muncă la Balș

cit one balsCătălin Rotea, primarul orașului Balș, a transmis luni, 7 august 2023, că în localitatea de pe malurile râului Olteț și-a deschis oficial porțiele centrul logistic pe Oltenia CIT One. Prin realizarea acestei investiții, s-au creat 120 de noi joburi.

Punerea în aplicare a proiectului a fost posibilă grație schemei de ajutor de minimis oferită de administrația publică locală celor care creează noi locuri de muncă în Balș.

„Această investiție a fost posibilă grație schemei de ajutor de minimis pe care administrația locală o oferă tuturor celor care creează noi locuri de muncă în orașul Balș. Așa cum am promis încă de la preluarea mandatului, crearea de noi locuri de muncă pentru bălșeni a fost și va rămâne în continuare una din principalele mele preocupări”, a declarat Cătălin Rotea, edilul urbei.

La Balș, este sediul secundar al centrului logistic Oltenia CIT One, construit pe un teren concesionat de Primăria Balș, în suprafață de 2.500 de metri pătrați, și va deservi activitățile desfășurate în județele Olt, Dolj, Gorj, și nu numai, valoarea investiției ridicându-se la aproape 1,5 milioane de euro.

Domeniul de activitate al CIT One este în sfera serviciilor integrate de transport, procesare și depozitare valori.

 

Pin It