Activitatea unui fast food slătinean, suspendată pentru nerespectarea condițiilor de igienă

fast foodActivitatea a fost suspendată pentru nerespectarea condițiilor de igienă, starea de sănătate a personalului și din cauza prezenței insectelor în unitate.

Inspectorii sanitari veterinari au constatat mai multe nereguli, nerespectarea condițiilor de igienă fiind una dintre acestea, motiv pentru care au suspendat activitatea unui fast food din municipiul Slatina.

Ca urmare a abaterilor de la normele sanitare veterinare depistate, angajații DSVSA Olt au aplicate 19 avertismente la magazine alimentare, unități de alimentație publică, măcelării, supermarketuri și șase amenzi în cuantum de 62.400 de lei, la unități de tip supermarket, fast food, grătar mici, rulotă fast food. Totodată, medicii veterinari au aplicat o sancțiune complementară de suspendare a activității unui fast food din Slatina, pentru nerespectarea condițiilor de igienă, starea de sănătate a personalului neverificată și prezența insectelor în unitate.

„Principalele nereguli identificate și sancționate au fost igienă necorespunzătoare, nerespectarea programului de autocontrol, etichetare necorespunzătoare, starea de sănătate a personalului neverificată, echipament de protecție incomplet și spațiile și echipamentele de lucru neigienizate corespunzător”, se arată într-un comunicat remis de DSVSA Olt.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Economie

Premierul Florin Cîţu a atras atenţia luni că transportul cu animale vii se suspendă pe perioada caniculei și a anunţat că va relua cu "celeritate" demersurile necesare pentru a corecta legislaţia în domeniu, având în vedere că Parlamentul "nu şi-a făcut treaba" în acest domeniu.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.