salata

Rumeniți sâmburii de pin într-o tigaie teflonată, până devin brun-aurii, scoateți-i și puneți-i de-o parte. Puneți untul în tigaie, tăiați baconul fâșii și prăjiți-l până devine crocant. Tăiați avocado pe lungime, scoateți sâmburele și tăiați-l felii. Spălați fetica și rupeți frunzele în bucăți.

Pagina 2 din 2

 

 

 

 

 

 

Utile

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.