Somon în stil chinezesc

somon_chinezesc

Preparare: Ardeii, dovlecelul și morcovii se toc mărunt. Se încinge untul și se sotează. Se presară sare și piper după gust. Se pun pe două farfurii, sub formă de grămăjoară.

 

Somonul se aromează cu sare și piper și se unge cu puțin ulei. Se frige pe grătar.

Piersicile se taie felii și se frig pe grătar, câte 1 minut pe fiecare parte.

Se pune somonul peste grămăjoara de legume și se ornează cu felii roșie și piersică.

Ingrediente (2 Porţii): 100 g unt, 2 ardei grași, 2 dovlecei, 2 morcovi, 2 piersici, 6 roșii cherry, 2 bucăți somon, ulei, sare, piper verde, verdeață

 

 

 

 

 

 

Utile

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.