Rumeniți sâmburii de pin într-o tigaie teflonată, până devin brun-aurii, scoateți-i și puneți-i de-o parte. Puneți untul în tigaie, tăiați baconul fâșii și prăjiți-l până devine crocant. Tăiați avocado pe lungime, scoateți sâmburele și tăiați-l felii. Spălați fetica și rupeți frunzele în bucăți.
Adăugați feliile de avocado la salată și împărțiți-o în două castroane mai mici. Pentru dressing, amestecați oțetul de zmeură cu uleiul de nuci, muștar și supă, asezonați cu sare, piper și zahăr și turnați-l peste salată.
Presărați cubulețe de bacon și sâmburi de pin pe salată și serviți.
Ingrediente (2 Porţii): 3 linguri sâmburi de pin, o linguriță de unt, 50 g bacon fâșii, un avocado, 100 g fetică (salată), 4 lingurițe oțet de zmeură, 4 linguri ulei de nuci, o linguriță muștar cu ierburi, 4 linguri supă de legume, sare, piper, zahăr.
Valoare nutritivă/porţie:
827 kcal / 3463 kJ
5 g Carbohidraţi
8,3 g Proteine
87 g Grăsime
0,2 UG