Ciorbă acră de pui cu smantană

Mexican_Chicken_Soup_011

Preparare:

Se pun aripioarele la fiert în trei litri de apă. După ce se curăță de spumă se adaugă toate legumele tocate mărunt. Se lasă să fiarbă 60 minute.

Se toarnă borșul fierbinte și se lasă pe foc mic.

Smântâna se amestecă cu un praf de sare și cu gălbenușul. I se adaugă 4,5 linguri de ciorbă, pentru a crește temperatura smântânii. Se adaugă amestecul în ciorbă și se mai lasă 2-3 minute pe foc mic.

Se servește fierbinte.

Ingrediente (8 Porţii):

200 ml smântână

300 ml borș

10 aripioare de pui

1 ou

2 morcovi

1 ceapă

1 ardei gras

sare

 

 

 

 

 

 

Utile

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.