Aripioare picante cu sos Ghot sweet chilliq

2336_recipe_ro_gross

Preparare:

Se spală aripioarele și se taie în două, îndepărtându-li-se partea mică. Se presară cu sare și piper. Se încinge ulei într-o tigaie înaltă și se prăjesc până se rumenesc. Se servesc cu sos de ardei iute.

 

Ingrediente (2 Porţii):

10 aripioare; ulei; sos de ardei iute, dulce-acrișor; sare; piper

 

 

 

 

 

 

Utile

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.