Culinar

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

preparate traditionale pasteOuăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ciorba_pui_grec

Preparare:

Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se spumuiască. Se adaugă zarzavatul curățat și spălat, sarea și piperul boabe.

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

crema_mazare_verde

Preparare:

Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu apă sărată și lapte.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...