Tânăra cu cel mai bine lucrat corp din România e campioană kickboxing

maria nedelcu instagramMaria Nedelcu, originară din Deva, este campioană națională la fitness la juniori și vicecampioană națională la seniori.

maria nedelcu instagram 2Tânăra a fost de mică în strânsă legătură cu sportul: a început la nouă ani prin a practica Karate Shotokan, iar ulterior a devenit campioană națională la kickboxing, scrie Digi Sport.

Maria Nedelcu (19 ani) a renunțat la karate după ce a ratat în câteva rânduri participarea la Campionatul Mondial, însă nu s-a demoralizat și a continuat să practice sportul. Tânăra a adunat multe meciuri de kickboxing la profesioniști și a devenit campioană națională la această disciplină.

Maria Nedelcu și-a îndeplinit visul de a urca pe podiumul Campionatului Național de Fitness

Cele mai mari satisfacții în sport i le-a adus fitness-ul pe care îl practică de aproximativ 2 ani. Maria Nedelcu este campioană națională la juniori și vicecampioana tării la seniori.

Ea și-a îndeplinit un vis prin cucerirea medaliei de argint la Sibiu, chiar dacă a fost clasată în urma altei sportive din Deva, Diana Raluca Oprea, fostă gimnastă de performanţă, care a obţinut mai multe medalii internaţionale la competiţiile de fitness. Foto: instagram @mnedelcu64

 

 

 

 

 

 

 

Culinar

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.