Creații inedite la „Slatina Fashion Night“

slatina fashionCentrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a evenimentului „Slatina Fashion Night“. Opt creatori de modă din Slatina și-au etalat creațiile în fața iubitorilor de modă.

Marţi seara slătinenii iubitori de frumos au putut participa la o prezentatre de modă inedită. „Anul acesta avem opt creatori de modă slătineni  care vor prezenta rochii de mireasă, de seară, haine pentru bărbaţi, dar și tricouri cu mesaje pentru peluză. Inedit, anul acesta, avem și rochii din flori“, ne-a spus Cristian Hațiș, organizator.

Opt creatori de modă locali și-au prezentat colecțiile în cadrul celei de a III-a ediții a evenimentului „Slatina Fashion Night“. Seara a început cu o prezentare inedită de rochii din flori. Cele opt creații au însumat atât rochii pe care oricine le poarte purta într-un moment important din viață, cât și accesorii deosebite. Diferența o face faptul că rochiile nu sunt doar unicat, ci se pot purta doar o singură dată.

„Sunt șapte rochii din flori. Cred că este ceva unic în Oltenia. Sunt rochii care pot fi purtate oricând o doamnă vrea să fie unică“, a spus Florina Nicola, creator de modă.

Iubitorii de modă au avut și surpriza să îl revadă pe fostul șef de la Poliția Rutieră, Ilie Roșu în noua sa calitate de creator de modă. Acesta a venit în fața iubitorilor de modă cu o colecție de costume bărbătești.

„Am trecut de la uniformă, la ținute elegante. Am observat cu placere că slătinenii sunt atenți la imaginea lor. Să te îmbraci bine nu înseamnă să cheltui mult. Noi le propunem combinații sacou-pantalon la prețuri bune. Treaba noastră este să dăm ceea ce solicită clientul și să îl consiliem“, a declarat Ilie Roșu.

 

 

 

 

 

 

Culinar

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.