Cum să te machiezi, dar să pari naturală

machiaj naturalFoloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari chiar dacă nu ai folosit mascara

După o perioadă în care machiajul intens era la mare preţ, în prezent naturaleţea este mult mai apreciată. Iar un stil de machiaj delicat, care să-ţi pună în valoare frumuseţea naturală este exact ceea ce ai nevoie odată cu sosirea sezonului cald. Iată câteva trucuri simple pe care să le încerci pentru a obţine un machiaj cu aspect cât mai proaspăt:

Foloseşte o cremă BB

Înlocuieşte fondul tău de ten cu o cremă BB, un produs care îţi oferă numeroase beneficii. În primul rând, îţi hidratează intens pielea, oferind în acelaşi timp o acoperire delicată a imperfecţiunilor. Cremele BB conţin mai puţin pigment decât fondurile de ten, ceea ce face ca acoperirea oferită să fie una translucidă, iar rezultatul final să fie unul foarte natural. De asemenea, cremele BB au de obicei în compoziţie particule strălucitoare foarte fine, care îi conferă luminozitate şi prospeţime tenului.

Alege un dermatograf maro închis

Atunci când vrei să obţii un machiaj cât mai natural, creionul dermatograf negru este de evitat. Optează în schimb pentru un creion maro închis care te va ajuta să-ţi pui ochii în valoare astfel încât rezultatul să fie unul cât mai natural.

Conturează linia genelor

Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel genele tale vor părea mai lungi chiar dacă nu ai folosit mascara, iar ochii vor fi puşi în valoare, dar fără a fi machiaţi intens.

Întoarce-ţi genele

Genele întoarse cu ajutorul ondulatorului special îţi fac ochii să pară instant mai mari, iar privirea mai odihnită, fără să foloseşti mascara. Pentru ca rezultatul să fie de durată, încălzeşte ondulatorul pentru gene cu foehnul înainte de a-l folosi.

Accentuează-ţi sprâncenele

Sprâncenele bine definite au rolul de a-ţi pune în valoare chipul într-un mod natural. Foloseşte un creion sau un fard special într-o nuanţă cât mai apropiată de a cea a sprâncenelor tale.

Foloseşte un ruj translucid

Rujurile care îţi oferă o colorare delicată, translucidă, sunt perfecte pentru a-ţi pune buzele în valoare, dar fără să pari intens machiată. Optează pentru nuanţe nude sau pentru rozuri delicate. De asemenea, balsamul de buze cu puţin pigment este o altă variantă demnă de luat în calcul pentru buze senzuale, dar cu un aspect natural.

 

 

 

 

 

 

Culinar

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.