Cum alegi vopseaua de păr îin funcţie de ten

culoare_perfecta

Înainte de a merge la hair-stylist pune-ţi o întrebare: Cât de mult compromis sunt dispusă să fac?


Găsiți nuanta corectă
Pentru un efect mai natural, ia în calcul trei nuanțe ale culorii tale naturale. Aşează-te în faţa unei oglinzi şi studiază-ţi cu atenţie părul. Culoarea naturală se poate observa la rădăcina firelor de păr. La vârfuri şi pe restul lungimii, părul tău are o nuanţă mai deschisă datorită soarelui sau din cauza oxidanţilor naturali.

Nuanţa pielii

Nuanta pielii este cea care dă culoarea tenului tau. Pentru a alege culoarea de păr potrivită tenului tău trebuie mai întâi să stabileşti dacă nuanţa pielii face parte din tonurile reci sau calde.

Folosindu-ne astfel de tonurile calde sau reci ale pielii putem stabili tipul de ten pe care il are fiecare.

Ten palid si par blond deschis
Alege nuantele de blond cenusiu pana la blond platinat. Poti alege si nuantele de saten deschis, pentru un contrast atragator. Nu alege culorile prea inchise.

Piele rozalie si par blond inchis
Trebuie sa alegi nuante calde de saten sau de aramiu. Aceste nuante se potrivesc cu cele ale pielii. Mai poti incerca blondul inchis sau roscatul.

Ten masliniu si par negru
Brunetele pot alege alege nuante de mahon sau ciocolatiu. Evita nuantele aramii sau cele de roscat deschis pentru ca acestea nu se potrivesc nuantei tenului tau. Daca alegi o tunsoare foarte scurta, poti incerca si blondul platinat.

Ten palid cu pistrui
Acestui tip de ten i se potrivesc culorile aramii, blond auriu si roscat, dar trebuie evitate culorile mai inchise care pot scoate si mai mult pistruii in evidenta, facand pielea sa para patata. Nuantele de roscat deschis ilumineaza un astfel de ten.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...