Coafuri trendy pentru noul an

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

tunsoare_bob

Dorința de a fi foarte frumoasă și atractivă caracterizează orice fată modernă, pentru că nimic nu poate fi mai plăcut decât să surprinzi privirile admirative ale sexului masculin.

 

Cu toate acestea, pentru a crea o imagine cu adevărat frumoasă, care poate cuceri orice inimă masculină, dorința nu este de ajuns. Trebuie să fi conștientă de cele mai recente tendințe în modă si ce va fi cu adevărat relevant în sezonul viitor. De aceea, în acest articol vom vorbi despre coafurile anului 2013.

Experții spun că, sezonul viitor, trendy va însemna imaginea naturală: nimic artificial și/sau excesiv.

O notă aparte în 2013 va fi părul lung, scari ușor tăiate în cascadă sau doar ușor aliniat într-o coafură simplă, dar foarte atractivă. Aceasta coafură poate fi purtată cu breton sub orice formă adecvată pentru tine. În anul care vine se poartă părul lung, indiferent dacă buclele sale sunt de lux, sub formă de valuri mari sau mici, precum și diferite tipuri de coafuri ridicate. De asemenea, vor continua să fie „en vogue“ codițele de cai, care va adăuga imaginii un pic de feminitate si finețe.

Dacă nu-ți place părul lung și preferi o lungime medie a părului, în acest caz, ar trebui să optezi pentru o tunsoare tradiționala „pătrat", care sezonul viitor va fi deosebit de relevantă. Aceste coafuri pot fi făcute în absolut orice formă: în vrac sau luxuriantă și netedă și ușor grafic. Oricum tunsoarea „pătrat" va rămâne cea mai importantă tendință în moda anului 2013. Fanii cei mai înfocați ai modei, în sezonul viitor, ar trebui să acorde o atenție pentru a tunsoare „pătrat", cu breton foarte lung care ascunde complet întreaga frunte.

Cele mai bune coafuri pentru păr scurt în sezonul 2013 ar trebui să fie stabilite pe baza tunsorii „bob", tunsoare care a rămas atractivă în ultimii ani. Citește mai multe despre tunsoarea BOB - VIDEO

Această tunsoare nu se potrivește oricărei fete și datorită aspectului ușor neglijent. Cu toate acestea, în cazul în care te afli printre fetele norocoase pentru care tunsoarea „bob" este coafura ideală nu vei face niciun efort pentru a fi „cea mai tare de pe planetă“.

Tendință de moda cea mai recentă de venire 2013 va fi o tunsoare scurta care este deosebit de frumoasă pentru părul drept. Părul neted care va acoperi uniform capul evidențiază în mod eficient forma corectă a feței și o face mai feminină și romantică.

 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...