Estetica faciala

Probabil ai observat si tu ca sprancenele pensate bine iti schimba chipul! Totul este sa ii gasesti forma perfecta si sa o mentii.

Sunt Maria Nicola, make-up artist, cea care va penseaza sprancenele perfect, impecabil si cu stil.

 

estetica_facialaCum am inceput?

Fiind prin constructie un om ce iubeste perfectiunea in orice a intreprinde, am incercat permanent sa gasesc metoda prin care sa pot schimba chipul,la inceput prin sculptarea formei fetei prin tunsoare,apoi am continuat sa studiez machiajul iar acum nu obosesc sa dau contur si forma sprancenelor doar prin pensat, si am si reusit. Pentru mine pensatul este o adevarata arta avand in vedere ca rezultatul ei se afla in zona cu impactul cel mai puternic – ochii.

Nu fac un secret din metoda mea, nu fac altceva decat sa sculptez sprancenele,prin trasarea de coordonate exacte in functie de potentialul lor si chipul dumneavoastra si nu dupa al idolului dumneavoastra, fapt pentru care pensatul devine astfel personalizat.

Daca sunt subtiri si fara forma,nu ezita sa sa le lasi sa creasca doar doua saptamani si apoi suna pentru o programare,o sedinta dureaza doar 30 min.Estompeaza-le in timpul zilei pe cele crescute inestetic cu fard foarte deschis.

Este important sa avem ochii frumos conturati de sprancene decat sa fim pensate curat dar total stramb/subtire/inestetic.

 

 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...