Un jandarm oltean a primit emblema de onoare a MAI

jandarm emblema onoare MAIPlutonierul major Liviu Cristian Boroi, din cadrul Jandarmeriei Olt, a primit Emblema de Onoare a MAI. Distincţia a fost acordată ca urmare a misiunilor desfăşurate.

jandarm emblema onoare MAI 2Jandarmul oltean a desfăşurat activităţi de pregătire a forţelor de ordine afgane, timp de şase luni.

Drept recunoaștere a profesionalismului manifestat, a primit miercuri emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu însemn de război, pentru serviciile şi misiunile încredinţate care au contribuit la ridicarea prestigiului ministerului.

„Stăpânirea de sine, curajul şi experienţa sunt factorii care l-au condus pe jandarmul oltean la succesul acţiunilor sale”, informează JandarmeriA Olt.

De-a lungul carierei sale, plutonierul major Liviu Boroi a demonstrat că este un jandarm exemplar. Omul legii a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români, sub denumirea onorifică „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, desfășurând activități de pregătire a forțelor de ordine afgane, timp de șase luni, în cursul anului 2018, militarul fiind decorat atunci cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO (Organizația Tratatului Atlanticului de Nord).

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.