Parteneriat pentru extinderea rețelei de gaze naturale în cinci localități din Olt

protocol introducere gazePrimăria Caracal și alte patru primării din comunele limitrofe municipiului au încheiat marți un parteneriat pentru extinderea rețelei de gaze naturale în localitățile rurale.

Consiliul Local Caracal a dat în administrare terenul ce aparține domeniului privat al municipiului Caracal, în suprafață de 1.141 metri pătrați, situat în strada 1 Decembrie 1918, nr. 154, către unitățile administrativ teritoriale (UAT) Deveselu, Redea, Traian și Vlădila, cu destinația construirii unei Stații de Reglare, Măsurare și Predare pentru înființare sistem de distribuție gaze naturale în vederea deservirii celor patru comune.

Predarea – primirea spațiului respectiv, în vederea înființării stației de distribuție a gazelor naturale a avut loc marți, la sediul Primăriei Caracal.

„Predarea – primirea bunului imobil s-a realizat printr-un protocol încheiat de cele cinci comisii desemnate prin dispoziții ale primarilor celor cinci unități administrativ teritoriale, la sediul UAT a municipiului Caracal, în prezența celor cinci primari și a factorilor implicați în realizarea acestui prim pas pentru realizarea obiectivului menit să conducă la creșterea calității vieții cetățenilor din cele patru localități”, se arată într-un comunicat remis de autoritățile caracalene.

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.